Arun SwamiPersaud

Arun SwamiPersaud
E-mail
06- 22 41 74 32

Ik ben Arun SwamiPersaud. Ik ben geïntrigeerd in hoe mensen met elkaar samenleven in gemeenschappen en hoe dan dynamische en welvarende maar vooral ook gelukkige wijken, steden en regio’s ontstaan.

Hoe kunnen we happy places creëren waar mensen op een prettige manier met elkaar kunnen leven, wonen, werken, leren en recreëren? Daarbij vindt ik interessant te werken aan projecten waarin we betekenis gaan toekennen aan de nieuwe digitale middelen die we nu voorhanden hebben. En, om uit te vinden hoe we duurzame technologie gaan toepassen om onze maatschappij gezonder en vitaler te maken.

Ik heb in de afgelopen jaren zowel voor overheden en grote multinationale ondernemingen gewerkt als met startups en (sociaal) ondernemers. Ik zie vaak kansen en kan daarbij bruggen slaan tussen mensen, organisaties en culturen. Naast mijn werk als adviseur, ben ook actief als docent en coach. Ik doceer het vak innovatie & strategie aan de Post HBO opleiding van The Hague Executive Campus waar ambitieuze professionals help in hun ontwikkeling.

Ik hou daarnaast van koken en schrijven. Ik ontmoeting graag interessante mensen die een mooi verhaal hebben of aan het maken zijn.