Jeroen den Uyl

Jeroen den Uyl – Maatschappelijk projectontwikkelaar E-mail 06-10543056

Ik help leiders in organisaties, van de top tot frontlijn om maatschappelijke impact te maken. Ik doe dat met geestdrift en vuur. Ik heb politiek vernuft en organisatie-bewustzijn. Ik zie veel kansen en probeer die met anderen te verzilveren. Ik noem me zelf dan ook wel maatschappelijke projectontwikkelaar.

Ik ontwikkel projecten die een nieuwe toekomst ontwerpen, die organisaties laten oefenen, bijvoorbeeld in een living lab. Ik verken de haalbaarheid en financierbaarheid. Ik sluit allianties op basis van de focus van de betrokkenen (organisaties, bewoners, bedrijven) op hun gedeelde belangen. Deze partijen hebben een verlangen om schatten te maken, in het tussengebied van markt, overheid en gemeenschap. In dat tussengebied is het onzeker en ambigu. Daar is het lastig. Het vergt lef en leiderschap om over de eigen schaduw te springen. En dat hebben we nodig om wicked problems waar we met de bestaande aanpakken geen meters maken. Door dat verlangen ruim baan te geven, ontstaat er nieuwe energie en gaat het bewegen!

Ik integreer mijn coaching en leiderschapspraktijk met maatschappelijk relevante projecten.

Wil je meer weten van de projecten? Check hier de projecten.

Wil je meer weten van mijn coaching, check  kijk dan op mijn website verbindenvuur.nl, en wil je meer weten over de leidersnetwerken en trainingen die ik maak, check dan www.MaatschappijEnLeiderschap.nl