Marcel Kampman

Marcel Kampman Marcel Kampman
E-mail
06-41395974

Ik woon in en kom uit Meppel, met mijn gezin en kat Muis. Dagelijks wandel, ren of fiets ik op het platteland. Ik werk als creatief strateeg en strategisch creatief. Happykamping, een eclectisch gedistribueerd netwerk van denkers en doeners voor een breed scala aan opdrachtgevers en helpt hen bij hun bij voorkeur complexe uitdagingen.

Ik houd werk en spelen in balans door voortdurend nieuwe projecten te initiëren om op een speelse manier verschillende onderwerpen op het gebied van samenleving, cultuur en technologie te verkennen, zoals mijn huidige Happyplaces Project, waarvoor ik met meer dan 900 mensen sprak hoe ze ruimte maken. Inmiddels is dat onderweg naar een boek.

Ik organiseer en ben regelmatig betrokken bij (informele) creatieve sociale evenementen om mensen samen te brengen om een ​​beter en gedeeld begrip te creëren en om een ​​betere realiteit te creëren. Ik ben de creative director van WeMakeThe.City, het festival dat steden beter maakt, werkte als creative director voor verschillende bureaus en festivals, richtte op mijn 29ste de afdeling Interactive/Media/Design op aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) in Den Haag, vervulde verschillende (bestuur-)rollen in/voor de creatieve industrie, enzo, zie hier https://www.linkedin.com/in/happykamping/